Welkom op het vernieuwde Larsscheve.nl
Deze website is al sinds enkele jaren te vinden op Larsscheve.nl en nu dan eindelijk in een geheel nieuwe huisstijl! Maar? Hoe is het eigenlijk ooit zover gekomen?

Fotograferen is lang geleden, zoals bij zovelen begonnen als een hobby. De eerste serieuze ervaring op het gebied van fotografie was het fotograferen van de MotoGP-races op het Circuit van Assen en werd al snel uitgebreid met enkele andere evenementen. Nadat ik enkele jaren later mijn eerste trouwreportage maakte, werd het begrip fotografie toch grootser en serieuzer aangepakt. Meerdere bruiloften per jaar, een cameratas met meer waarde dan mijn auto en een uitgebreide ervaring op het gebied van trouwreportages zijn het gevolg. Naast het fotograferen heb ik de afgelopen jaren een HBO-opleiding Communicatie & Mediadesign afgerond en Journalistiek gestudeerd om zo ook mijn grafische en communicatieve kwaliteiten verder uit te breiden. Allemaal met één doel: om een beter totaalpakket aan te kunnen bieden op het gebied van trouwfotografie.

De huidige website geeft een kijk op mijn stijl van fotograferen en laat hopelijk zien wat je kunt verwachten wanneer ook jullie een bijzonder moment door mij vast laten leggen. Uiteraard is er op de website veel meer te vinden dan alleen trouwreportages. Zo kun je onder het kopje 'Meer Fotografie' een greep uit mijn overige werkzaamheden bekijken en kun je via de knoppen bovenaan ook contact met mij opnemen. Ik werk de website zo vaak mogelijk bij met nieuw materiaal waardoor je natuurlijk altijd terug mag komen voor meer en nieuw foto-materiaal!