Contact
Mocht je binnenkort gaan trouwen, een portret op een stoere locatie willen laten maken, een evenement organiseren of iets anders op de gevoelige plaat vast willen laten leggen? Neem dan snel contact op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik heb onder andere ruime ervaring op het gebied van trouwreportages en portretfotografie dus kan altijd helpen met een passend advies en een op je wensen aansluitend voorstel. Natuurlijk mag je ook 'zomaar' een berichtje sturen! Voor trouwreportages bied ik een totaalpakket aan inclusief voldoende uren fotografie, een digitaal gedrukt album en alle beelden in hoge resolutie digitaal, dus stuur gerust een mailtje en je krijgt meer informatie over de oneindige mogelijkheden.

 

Wil je liever niet mailen?
Dan kun je natuurlijk ook een berichtje bij mij achterlaten op Instagram, Facebook of Twitter. En je kunt meer werk bekijken op Instagram of via Werk aan de Muur. Erg handig als je contact op wil nemen, maar ook als je benieuwd bent naar wie ik ben en wat ik zoal doe!

Ga naar FacebookGa naar InstagramGa naar Twitter

Like Lars Scheve Fotografie op Facebook

Je kunt ook Lars Scheve Fotografie 'Liken' op Facebook. Ga dan naar Facebook.com/larsschevefotografie en klik op 'Vind ik leuk' om ook op Facebook meer van mijn fotografie mee te krijgen.